واحد تغذیه و آشپزخانه

این واحد در ساختمان شماره ۲ طبقه همکف قرار دارد و مسئولیت تهیه غذای وعده های صبحانه، ناهار و شام بیماران و همراهان بیماران و پرسنل بیمارستان  بر عهده این واحد می باشد.پرسنل این واحد با آموزش دوره های ویژه آشپزی و هتل داری زیر نظر اساتید خبره امر و همچنین زیر نظر کارشناس تغذیه بیمارستان، طبق برنامه اعلامی ماهانه، نسبت به پخت و پز غذای روزانه اقدام می نمایند. همچنین واحد تغذیه بیمارستان ضمن ارائه خدمات مشاوره به بیماران بستری، نسبت به ارائه مشاوره به مراجعین کلینیک تغذیه و دیابت بیمارستان و ارائه برنامه غذائی رژیمی اقدام می نمایند.

تلفن واحد تغذیه بیمارستان ۱۴۳۲ و تلفن آشپزخانه ۱۰۷۸ می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X